Contacte

Vull contactar amb el Queix

Et vols posar en contacte amb nosaltres? Tens alguna cosa a dir-nos, alguna proposta o suggeriment? Pots enviar-nos un correu a queix@queix.org, contactar-nos a través de les xarxes socials o omplint el següent formulari!:  

   

  Tinc alguna proposta a oferir!

  Des del mateix Casal de Joves es promouen activitats, però estem obertes a acollir propostes i activitats que tinguin sinergia amb la nostra manera d’actuar. És per això que si tens alguna proposta o activitat que et ve de gust fer, però et falta un lloc on fer-la, infraestructura o recursos, pots contactar amb nosaltres a través dels diferents mitjans que hem citat abans. També podeu contactar si sou un col·lectiu en busca d’un espai on reunir-vos, realitzar alguna activitat puntual o establir alguna mena de col·laboració.

    

   Localització del Queix

   El Casal de Joves Queix està situat al districte de l’Eixample, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample. Es troba a l’Espai Associatiu Lola Anglada, compartit amb l’Esplai Boix i els Diables de l’Esquerra Infernal. L’espai es troba al carrer Rocafort 236, dins els Jardins Montserrat, i està comunicat mitjançant el metro L5-Entença, el Bus 41, el Bicing i caminant.  

   Xarxes socials

   El Casal de Joves Queix també té xarxes socials i ens pots contactar a través d’elles. Al Twitter, Facebook i Instagram a @cjqueix i ens pots seguir al grup de Telegram @CJQueix