Vols ser sòcia?

Què és ser sòcia?

Ser sòcia del Casal de Joves Queix vol dir formar part d’un projecte col·lectiu i assembleari que, emmarcat dins del barri de l’Esquerra de l’Eixample i la Federació de Casals de Joves de Catalunya, gestiona l’Espai Associatiu Lola Anglada i fomenta la participació social i política de les joves a través de diferents propostes i participant activament en el teixit social del barri. Per ser sòcia del Queix cal pagar una quota social a l’any de 40€, entesa en quatre trimestralitats de 10€, que simbolitza un recolzament al pressupost anual destinat a assolir els objectius i l’evolució del projecte.

Tipus de sòcies

Dins del Casal de Joves Queix existeixen dues classes de sòcies: les gestores i les col·laboradores.
  • Les sòcies gestores s’encarreguen de la gestió interna de l’entitat, assistint amb regularitat a les assembles quinzenals i d’altres extraordinàries, i formant part d’un grup estable i/o assumint un càrrec dins del casal. Exigeix cert grau d’implicació i compromís, variable en funció de cada persona i la seva situació.
  • Les sòcies col·laboradores són les que també creuen en el projecte de l’entitat i volen participar d’aquest però no poden o no volen assumir el nivell d’implicació i compromís de les sòcies gestores. Col·laboren en el que poden, i no cal que assumeixin cap càrrec ni formar part d’un grup estable.

Beneficis de les sòcies

Entenem que quan una persona es fa sòcia del Queix no ho fa pels beneficis que obtindrà, sinó perquè creu en el projecte, i vol col·laborar per tal que tiri endavant. Tot i així, per animar a la gent indecisa i fer pinya, els socis del casal tenen els següents beneficis:
  • Regal d’una bossa del Queix en fer-te sòcia!
  • Transport gratuït a les Excursiónetes
  • Gratuïtat en el sopar d’hivern de germanor entre les entitats de l’Espai Associatiu Lola Anglada
  • Preu reduït en moltes activitats i tallers que s’ofereixen a la Lola
  • Merxandising del casal a preu de cost
  • Dret a participar d’un projecte meravellós!

Vull fer-me sòcia