Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample 2016

1 d’octubre

cartell-dia-inaugugracio_web

12:30h Inauguració local

14:00h Dinar popular

16:00h Diverses activitats:

 • Exhibició de graffitis
 • Karaoke
 • Taller de serigrafia (porta la teva samarreta i estampa-la amb el nou logo del Queix)
 • Concurs de bici lenta
 • Espai obert de jocs de taula

19:00h Correfoc infantil

19:45h Correfoc adult

21:00h Concert Jove als Jardins de Montserrat

cartell1octubre-01-01

2 d’octubre

11:00h a 18:00h Gimcana Fotogràfica Festa Major Esquerra Eixample

gimcana-fotografica_bona-01

11h: Es penjaran les indicacions de quines fotografies s’han de fer i serà l’inici de la gimcana. 14h: Límit de temps per optar al premi a l’equip més ràpid. 18h: Temps límit per enviar les fotografies. Final de la gimcana.

Equips de 3-4 persones sense límit d’edat.

Només necessiteu un mòbil o càmera per fer les fotografies A més, per a cada prova es necessitarà material específic que els equips hauran d’aconseguir.

Qui guanya? Premi a la originalitat: Es valorarà la creativitat, la composició de la foto, l’ús d’atrezzo, etc.
 • Un monogràfic de la programació de tardor de l’Espai de Fotografia Català Roca per a cada membre de l’equip.
 • Revelació i exposició de les fotografies realitzades a la gimcana al local del Casal de Joves Queix.
 • 50€
 • Subscripció per 1 any a la revista Infogai

Premi a la rapidesa: L’equip que abans enviï les fotografies de totes les proves realitzades.

 • Revelació i exposició de les fotografies realitzades a la gimcana al local del Casal de Joves Queix
 • 50€
 • Subscripció per 1 any a la revista Infogai

Els equips guanyadors es publicaran el 4 d’octubre

Funcionament: El dia 2 d’octubre es penjaran les instruccions a seguir per participar a la gimcana a l’esdeveniment del Facebook. De moment, si ja teniu els membres de l’equip pensat podeu enviar els noms, cognoms i edat dels participants a gimcanafoto.fm@gmail.com.

*Teniu fins al dia 2 d’octubre a les 11h per enviar les dades dels membres dels equips.

Activitat organitzada per: Encara en Acció: https://www.facebook.com/EncaraEnAccio Espai de Fotografia Frencesc Català Roca: https://www.facebook.com/espaicatalaroca Plataforma Ciutadana “Fem nostre la Model”: https://www.facebook.com/espaidelamodel Casal de Joves Queix: https://www.facebook.com/CJQueix

17:00h 5è Trivial Party del Queix

trivial-2-octubre

Arriba la 5a edició del Trivial Party del Queix! El funcionament serà el de sempre: haureu de formar grups d’entre 3 i 6 persones i respondre les preguntes que la nostra dupla de presentadors us llançaran sense pietat! Es faran dues partides d’aproximadament dues hores de duració cada una. El preu és de 1€ per participant i s’enduran premi els grups que guanyin cada partida, sense opció de repetir premi. Per formalitzar les inscripcions cal omplir el següent formulari: https://goo.gl/forms/IzS20Ir1D9pFDfly1 Us podeu inscriure individualment o podeu inscriure el vostre grup. L’aforament al local és limitat, així que no ho deixeu per a l’últim moment!

5 d’octubre

20:00h Cinefòrum a la fresca (La Ruta del Tomàquet) Projecció del documental “La ruta del tomàquet” i posterior debat sobre sobirania alimentària amb experts en la matèria. També hi haurà tapes per picar de productes de proximitat i/o ecològics durant la projecció del documental.

cf-fm_2016-01

7 d’octubre

21:00h Segona nit Jove de la FM Esquerra de l’Eixample 2016

cartell8octubre_web

8 d’octubre

11:00h – 14:00h Taller de cosmètica vegana

taller-de-cosmetica_web

17:00h – 19:00h Taller de Percussió

9 d’octubre

17:00h 3r torneig de Catan del Queix!

torneig-catan

Arriba el 3r torneig de Catan del casal de joves Queix! El format serà similar al de les dues edicions anteriors: una lligueta prèvia de dues o tres partides, en funció de la gent que s’apunti, i una fase final amb eliminatòries. Per tal d’apuntar-vos cal que ompliu el següent formulari: https://goo.gl/forms/vdJkzWHt01aS1mKB2 I sobretot és molt important que ens digueu si podeu portar el vostre propi Catan! Molta festa i molt Catan!

15 d’octubre

9:30h – 19:00h Torneig de futbol de festa major

 futbito-01

El Casal de Joves Queix organitza el torneig de futbol de festa major del barri de l’Esquerra de l’Eixample. Es tracta d’un torneig de futbol sala mixt. El torneig començarà a les 10h i durarà fins a les 19h. Es convoca als equips a les 9:30 per tal de poder sortejar els emparellaments de lligueta i que es pugui començar puntualment el primer partit a les 10h.

El format del torneig serà de 16 equips com a màxim que s’agrupen en 4 lliguetes de 4 equips amb partits d’anada i tornada de 15′ de durada. Els dos millors classificats de cada equip passaran a la fase d’eliminatòries del Grup A i els dos pitjors classificats passaran a la fase d’eliminatòries del Grup B. Els partits de les eliminatòries seran de 20′ de durada i en cas d’empat al final del temps reglamentari es desempatarà a penals.

La lligueta se celebrarà al matí i les eliminatòries a la tarda i s’oferirà dinar als equips.

El preu d’inscripció serà de 3 euros per persona i s’inclurà el dinar.

No cal portar samarretes d’equip, tot i que ajuda. Els equips que no vagin del mateix color jugaran amb peto. Els equips han de tenir entre 5 i 9 participants.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/fpbXCRMnVF14aWOy2