Grup d’hort comunitari

El grup d’Hort comunitari dels Jardins Montserrat s’ha constituït el maig del 2019, després de llarg temps per part del casal de joves reivindicant uns horts al mateix parc. Ara és realitat i el casal gestiona l’hort situat darrere de l’Espai Associatiu Lola Anglada, tocant amb Còrsega.

El grup motor el va impulsar el Queix però des del 1er dia està obert a tot el barri, és autònom i assembleari i és un grup nombrós de veïnes de l’Esquerra de l’Eixample qui decideix què passa i com funciona aquest espai guanyat. No hi ha cap límit d’edat, qualsevol persona pot participar seguint el funcionament decidit a les assemblees obertes. Es tracta d’un hort comunitari, ecològic, i assembleari.

Qui vulgui participar pot enviar un correu a queix@queix.org i us podem informar amb més detall.

Aquest projecte en un futur immediat també inclourà una zona de compostatge, una de vermicompostatge, un hotel d’insectes i la instal·lació d’una nevera solidària per lluitar en contra del malbaratament alimentari, i on qualsevol persona del barri podrà deixar o agafar menjar en bon estat de conservació, també provinent de l’hort.