Immunitat versada

Com que la cosa va un xic lenta (només hi ha hagut 5 morts en 18 dies), he decidit donar una gran oportunitat de matar amb una nova regla d’immunitat.
Quan una persona hagi estat assassinada, pot impedir l’assassinat recitant les 5 primeres estrofes del Virolai. No obstant, l’assassí pot contrarestar la immunitat tot recitant els primers 5 versos del cant dels ocells.
 
Detalls importants: El text s’ha de recitar de memòria, sense papers davant, sense ajuda de terceres persones, etc. Es podrà portar els texts impresos per tal de demostrar a l’altra persona que s’ha recitat correctament.
Aquí teniu l’inici del virolai:
Rosa d’abril, Morena de la serra, de Montserrat estel, il·lumineu la catalana terra, guieu-nos cap al Cel.Amb serra d’or els angelets serraren eixos turons per fer-vos un palau; Reina del Cel que els Serafins baixaren, deu-nos abric dins vostre mantell blau. Alba naixent d’estrelles coronada, Ciutat de Déu que somnià David, a vostres peus la lluna s’és posada, el sol sos raigs vos dóna per vestit. Dels catalans sempre sereu Princesa, dels espanyols Estrella d’Orient, sigueu pels bons pilar de fortalesa, pels pecadors el port de salvament. Doneu consol a qui la pàtria enyora, sens veure mai els cims de Montserrat; en terra i mar oïu a qui us implora, torneu a Déu els cors que l’han deixat.
I aquí l’inici del cant dels ocells:
En veure despuntar el major lluminar en la nit més ditxosa, els ocellets cantant, a festejar-lo van amb sa veu melindrosa. L’àguila imperial se’n vola cel a dalt, cantant amb melodia, dient: Jesús és nat, per treure’ns de pecat i dar-nos alegria. Repon-li lo pardal: Avui, nit de Nadal, és nit de gran contento! El verdum i el lluer diuen cantant, també: “Oh, quina alegria sento! Cantava el passarell: Oh, que hermós i que bell és l’infant de Maria! I li respon el tord: Vençuda n’és la mort, ja naix la vida mia ! Refila el rossinyol: És més bonic que el sol més brillant que una estrella! La cotxa i el bitxac festegen al manyac i a sa Mare donzella.

Gaudiu de la nova immunitat

Boss Bunny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.