L’assassí de la Pastanaga

L’assassí de la pastanaga Objectiu del joc: Cada participant tindrà com a objectiu assassinar a una altra persona. Un cop hagi eliminat el seu objectiu, heretarà l’objectiu de la persona que ha assassinat i haurà de seguir matant fins a ser l’últim jugador en peu. Com es pot eliminar un altre participant? – Estocada mortal: Clavar una estocada mortal al teu objectiu amb una pastanaga! El cop ha de ser entre coll i cul, i no cal que sigui un cop fort, només cal que l’altra persona se’n adoni. – El verí silenciós: Cal enganxar un gomet amb una calavera dibuixada sota un got, plat o ampolla. Si la víctima en beu o menja, està eliminada del joc. Important! És obligatori eliminar un objectiu cada dues setmanes. En cas que no es respecti aquesta norma, l’organització es reserva el dret d’eliminar el participant que no acompleixi el seu objectiu en aquest termini. On es pot eliminar? A tot arreu, excepte: – Dins el lloc de treball o estudi de la persona. – Durant l’horari dels extraescolars i/o esports practicats. Un cop finalitzada l’hora de l’activitat és vàlid. – Dins un lavabo si la persona està “alleugerint càrrega”. És vàlid si la persona s’està rentant les mans, maquillant, rentant la cara… – Cotxes o altres vehicles pilotats per la persona objectiu. – Durant un espectacle: teatre, cine… Abans o després de l’espectacle sí es pot. En el cas d’un concert, es pot eliminar durant tot el concert. – A casa de la víctima, excepte si hi heu estat convidats. Per poder matar, han d’haver transcorregut com a mínim 24 h des del teu últim assassinat. Hi ha alguna manera de defensar-me? Sí. Pots agafar-li la pastanaga al teu agressor i trencar-li. Si passa això, l’hauràs eliminat. Haureu d’avisar l’organització per tal de restablir l’objectiu de la persona que havia d’eliminar el teu agressor. En cas de detectar que el teu got ha estat enverinat, pots mostrar-lo al teu assassí i en aquest cas el verí perd el seu efecte, o intentar que l’agressor begui del teu got abans que tu. En aquest cas l’assassí haurà mort i també caldrà avisar a l’organització. Hi ha alguna manera de tenir immunitat? L’assassí de la pastanaga només tindrà pietat d’aquelles persones que tinguin al seu càrrec un ou disfressat de nadó. Si la persona objectiu porta a sobre un ou de gallina (ha de ser de gallines criades en llibertat) amb una cara de nadó pintada, llavors no pot ser assassinada. Què passa quan elimines un participant?
  1. T’ha de traspassar la seva targeta objectiu i has d’enviar un correu a l’organització confirmant l’assassinat.
  2. La persona eliminada ha d’escriure el mateix dia un e-mail a l’organització explicant qui, com i quan ha estat eliminada. Cal tenir en compte que aquesta informació es farà servir per redactar l’esquela de la víctima, i que la millor esquela també tindrà premi!
  3. Podeu acompanyar la vostra esquela amb una fotografia o vídeo que recreï l’assassinat.
A qui has d’eliminar? Quan s’iniciï el joc rebreu un correu amb la fitxa del jugador que us tocarà eliminar. Cada cop que elimineu a una persona, passareu a tenir com a objectiu la persona que ella havia d’assassinar. Quan hagueu confirmat per correu a l’organització que s’ha comès un crim, se us atorgarà una nova víctima. Si algú vol deixar el joc… Si algú deixa el joc ho haurà de comunicar de seguida a l’organització per tal de reorganitzar el joc. Inscripcions Cal omplir el següent formulari http://goo.gl/forms/1x8iAKsB4L abans del dia 01/03/2015 i enviar una fotografia de carnet (o primer pla) a queix.pastanaga@gmail.com amb l’assumpte FOTO. Tots els correus que no tinguin l’assumpte adequat comptaran com a no rebuts. Qui hi pot participar? Podran participar del joc aquelles persones que :
  • Visquin o facin vida a l’Esquerra de l’Eixample
  • Siguin majors de 16 anys
  • Omplin la fitxa de jugador, enviïn una fotografia i paguin la quota d’inscripció.
  Qui tindrà premi? Hi haurà tres categories:
  • Primer premi: per a l’última persona en peu.
  • Segon premi: Per a la persona que hagi comès més assassinats.
  • Tercer premi: Per a la persona amb la millor esquela.
  Data d’inici i final del Joc de l’assassí: El joc començarà el dia 1 de març a les 0:01h (a la nit del 28 de febrer al 1 de març ja es podrà començar a matar) i finalitzarà el dia 1 de maig a les 23:59h o abans si hi ha un guanyador/a. Per contactar amb l’organització: queix.pastanaga@gmail.com amb l’assumpte dubte Per tal de fer el seguiment al joc, visiteu la nostra pàgina de facebook: https://www.facebook.com/CJQUEIX O la nostra web: www.newweb.queix.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.