Torneig de Catan

catan Si sou d’aquelles persones que gaudiu amb una bona nit de jocs, us convidem al torneig de Catan de festa major! El proper dia 5 d’octubre a les 19.00h fins a les 24.00h us esperem a la Lola Anglada (c/Rocafort 236 baixos) per gaudir del Catan com mai ho havíeu fet fins ara! El format del torneig serà el següent:
  1. Fase prèvia: Totes les participants juguen dues partides, amb jugadors diferents. Es juga a 5 taules simultàneament, totes amb el mateix tauler i les mateixes normes (s’especificaran a l’inici).
  2. Semifinals: Les 8 persones amb la puntiació més alta obtinguda entre les dues partides de la fase prèvia es classifiquen per la semifinal. Es juguen dues partides simultànies amb el mateix tauler.
  3. La gran final: Les dues persones guanyadores de les semifinals i les següents dues persones amb més puntuació es classifiquen per la final. Es juga una partida de 4 jugadors i es decideix qui guanya el torneig.
Per inscriure’s al torneig cal omplir el formulari que trobareu a continuació. Les places es veuran limitades en funció del número de jocs disponibles. Si us quedeu sense plaça, podeu venir i gaudir de la resta de jocs de que disposem al local! En cas de qualsevol dubte o problema podeu contactar amb nosaltres al correu queix@casalsdejoves.org